Golvplattor av textil Modulyss Cambridge
Golvplattor av textil (Modulyss Cambridge) på United Spaces kontorshotell i Stockholm.

Våra golvläggare hjälper dig med golvplattor

 

Idag finns det golvplattor i en massa olika typer av material och storlekar i modern innovativ design. Vinylgolvplattor har en yta som är slitstark och golvet är väldigt bekvämt och tysta att gå på. Vinylplattorna finns tillverkade i utseenden som på ett trovärdigt sätt kan efterlikna betong, natursten, trä och läder.

Golvplattor på kontorsgolv på Klarna Bank utfört av 3L Golv
Golvplattor som golvbeläggning på Klarna Bank av 3L Golv.

En stor fördel med vinylgolvplattor är att golvet blir lättskött och att det finns massor av olika mönstermöjligheter så att du kan skapa unika och personliga golvmönster som passar din egen personliga smak.

Väljer du golvplattor av laminat har du inte lika många mönstermöjligheter som vinylgolvplattor men förutom det vanligaste utseendet som är trä kan du även få golvplattor som ger en äkta känsla av klinker eller skiffersten.

Laminatgolvplattor finns med fasningar på kanterna, i olika storlekar och kulörer som gör att du precis som med vinylgolvplattor kan skapa en unik design och mönster som passar din egen personliga smak.

Eftersom golvplattor finns i massor av olika material, storlekar och design så kan det vara svårt att hitta det som passar dig och dina behov. Våra golvläggare i Stockholm hjälper dig att skapa unika och personliga golv som passar din smak.

Kontakta oss på 3L Golv AB i Stockholm om du är intresserad av en offert för läggning av golvplattor. Tel: 08-519 314 00