Kontorsgolv för Klarna Bank utfört av 3L Golv i Stockholm

Klarna Bank – Kontorsgolv för huvudkontor i Stockholm

Klarna Bank huvudkontor på Sveavägen


När Klarna Bank ville förnya sina lokaler på Sveavägen 46 i Stockholm, fick vi uppdraget att förse deras huvudkontor med nya kontorsgolv.

I de stora öppna landskapen valde man kontorsgolvet EGEs Epoca Knit ECT350 zigzag. Fördelen med denna flatvävda platta är att den kan fås tandad på två sidor vilket gör att man kan lägga den i samma riktning och resultatet blir att det ser ut som en hel textilmatta.

Om man väljer kvadratiska plattor av denna typ av platta rekommenderas att man kvartsvrider plattorna för att få ett godkänt resultat.

I mötesrum och en del anslutna passager föll Klarna för Stoddards Object Carpet Scor/Felt 8080 plattor. En ganska hård men slitstark platta som ger ett sobert intryck.

I pentry och serveringsdelar valde man att gå på Noraplans gummigolv ur Stone kollektionen. Tillsammans med färgsättningen på väggarna och inredningsbelysningen så blir det ljusa och varma ytor för Klarnas medarbetare att njuta av vid både lunch och fikastunder.

Projekt – Kontorsgolv


Golvmaterial för kontorsgolvet och projektet är levererat av EGE, Stoddard och Noraplan.

Golv med textilplattor Modulyss Cambridge

United Spaces kontorshotell

United Spaces kontorshotell i Stockholm


Kontorshotellet Unites Spaces ligger i Waterfront Building precis i anslutning till Centralstationen i Stockholm.

3L Golv har varit involverade i projektet med golvläggning där vi har installerat och lagt golv i kontorshotellet Unites Spaces.

Golvet är lagt med en produkt som heter Modulyss Cambridge som är 50x50cm textilplattor med skuren lugg.

Golv i SF huvudkontor på Sveavägen i Stockholm

SF Huvudkontor

SF huvudkontor på Sveavägen


SF huvudkontor på Sveavägen i Stockholm är ett fantastiskt inspirerande projekt där 3L Golv lagt modernt designade kontorsgolv.

Projekt – Kontorsgolv


Golvmaterial för kontorsgolvet och projektet är levererat av Bolon.